Uit de buurt

Vrijwilligers Schijndel/Sint.Oedenrode

15 oktober 2015

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een interessante vacature voor u.

Nieuw vervoerproject zoekt vrijwilligers
Zorgboerderij ’t Binnenveld in Schijndel beschikt sinds kort over een zorgbus. Deze wordt gebruikt voor het halen en brengen van deelnemers aan de dagopvang. Omdat de bus de rest van de dag en in de weekenden niet gebruikt wordt, heeft de heer van Esch van ’t Binnenveld het idee opgepakt om de bus uit te lenen aan mensen die samen in en om Schijndel en/of Sint-Oedenrode op pad willen. Mensen die anders niet (meer) buiten komen, krijgen de gelegenheid om een boodschap te doen of samen met anderen een activiteit te bezoeken. Om dit plan uit te kunnen voeren wordt een beroep gedaan op vrijwilligers. We zoeken mensen om te coördineren en te plannen, mensen om te rijden en mensen die als begeleider willen meerijden.
(vacaturenummer 15407)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 5441419 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl
Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).