Uit de buurt

Vrijwilligers Schijndel/Sint-Oedenrode.

14 oktober 2015

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Kapel van Sint Isodorus
Stichting Isodorus in Schijndel zoekt een vrijwilliger voor klein onderhoud aan de kapel van Sint Isodorus, Boxtelseweg 5 (gras maaien, onkruid verwijderen, kapel schoonhouden, spinrag verwijderen etc.). Werktijden in overleg. (vacaturenummer 15316)

Penningmeester voor wijkraad KCK
Wijkraad KCK (Kienehoef, Cathelijne en Kinderbos) zoekt een penningmeester. Heeft u gevoel voor cijfers en financiën en woont u in één van voorgenoemde wijken, dan is deze functie misschien wel iets voor u. Het bestuur bestaat uit een aantal bevlogen vrijwilligers die zich inzetten voor de leefbaarheid en de eigenheid van deze wijk. De wijkraad KCK komt op voor de belangen van de wijk/c.q. één van de drie subwijken. Enerzijds als spreekbuis met betrekking tot de collectieve belangen van de inwoners en anderzijds als aanspreekpunt/klankbord voor de gemeente.
Werktijden in overleg (vacaturenummer 15148)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 5441419 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl
Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).