Uit de buurt

Vrijwilligers Schijndel / Sint-Oedenrode

22 september 2015

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Bloemenwijk zoekt vrijwilligers
Stichting Bloemenwijk in de wijk Boschweg in Schijndel organiseert iedere woensdag van 14.00 tot 17.00 uur de jongerenplek Dreamlife. Dreamlife is voor jongeren uit de wijk van 6 tot 12 jaar. De organisatie zoekt enthousiaste vrijwilligers, die per toerbeurt helpen om leiding te geven aan of ondersteuning te bieden bij de activiteiten.

Binnenkort start de Bloemenwijk maandelijks op vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur een discotheek voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Voor deze activiteit worden vrijwilligers gezocht om per toerbeurt toezicht te houden, frisdrank te schenken en te helpen bij het opbouwen en afbreken van de discotheek.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl
Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).