Uit de buurt

Helpen in Schijndel en Sint-Oedenrode

6 oktober 2015

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Secretaris Natuur- en Milieucentrum Schijndel
Natuur- en Milieucentrum Schijndel zoekt een nieuwe secretaris, die langere tijd een functie wil in het Dagelijks Bestuur. De huidige secretaris is bereid om haar opvolger of opvolgster op (deel)taken in te werken. Een tijdje meelopen of meekijken om te bepalen of de functie u past is mogelijk.
(Vacaturenummer 14452)

Interieurverzorging van de Martinuskerk
Voor de Martinuskerk in Sint-Oedenrode wordt gezocht naar mannen en vrouwen een paar keer per jaar willen helpen bij het schoonmaken van de kerk. U bent dan bezig met een groep gezellige mensen en het duurt maar een paar uur. (Vacaturenummer 14237)

Begeleiden bij theorie-verkeersexamen
Een jonge vrouw in Schijndel zoekt iemand die haar wil begeleiden met het leren van het theorie-verkeersexamen. (Vacaturenummer 14472)

Begeleider ontmoetingsbijeenkomsten blinde en slechtziende ouderen
De lokale afdeling van het Rode Kruis in Sint-Oedenrode organiseert iedere veertien dagen een ontmoetingsbijeenkomst voor blinde- en slechtziende 55-plussers. Deze middagen vinden plaats in samenwerking met Visio, het expertisecentrum voor blinden en slechtzienden en zijn op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in de KBO-ruimte in Odendael. De bijeenkomsten zijn informatief, om ervaringen te delen en voor ontspanningsactiviteiten (zoals voorlezen, aangepaste gezelschapsspellen).
De middagen worden begeleid door vrijwilligers die zijn geschoold in het omgaan met blinden en slechtzienden. U ontvangt dus ook scholing. (Vacaturenummer 13980)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 5441419 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl
Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).