Eigen website

Lancering Lokale wervende website platform Schijndel.

Voormalige gemeente Schijndel heeft in 2016 een project gesteund voor het initiatief om burgers ook digitaal hun participatie uit te kunnen dragen met een gebruikersvriendelijke website.

Dit initiatief komt vanuit de stuurgroep Schijndel Ontmoet. Zij hebben het voormalige Cubigo platform achter zich gelaten en geven kleine verenigingen en bewonersgroepen nu de mogelijkheid om een eigen website te starten om zo hun maatschappelijke activiteiten te kunnen publiceren.

Men krijgt de keuze uit een aantal mogelijkheden voor wat betreft kleur, foto’s, logo en domeinnaam om zo een eigen look en feel te creëren. Tevens is er de keuze uit modules zoals Nieuwsberichten, Agenda, Fotoalbum, wedstrijden, mailadressen, social media, sponsoring etc.  Voor de geringe kosten van de website krijgt men ook een instructie en inlogcodes en heeft men de beschikking over een provider met helpdesk. Kortom je hoeft geen digitale expert  te zijn om een website te starten.

De pilot waar de stuurgroep mee is begonnen is Paardensport vereniging Jan van Amstel. Hun nieuwe website staat nu online. De stuurgroep wenst hen veel succes.
Website: www.psv-janvanamstel.nl

Wanneer u ook graag een nieuwe website wenst met behulp van de stuurgroep Schijndel Ontmoet, dan kunt u contact opnemen met Jack van Zutphen, 06-33318607 of mail jvzutphen.1@kpnmail.nl